Har du brugt en af de mange klinikker hvor du kan blive testet for klamydia til at få stillet din diagnose, så vil du oftest det samme sted få råd og vejledning i forhold til hvad der så skal ske, således at du kan få behandling for klamydia.

 

Hvordan behandler lægen klamydia?

Lægen vil typisk tilbyde behandling med Azithromycin og til tider Doxycyklin. Begge lægemidler mod klamydia er antibiotika. Azithromycin anvendes typisk ved simple klamydiainfektioner, hvor den ikke har spredt sig og vil normalt være en enkelt dosis på 1g (f.eks. 2 x 500mg azithromycin). Doxycyklin anvendes eksempelvis ved behandling af klamydia hvor der også er betændelse i bitestiklerne. Her vil dosis normalvis være 100mg to gange dagligt i op til 14 dage.

 

Hvad koster det at blive behandlet for klamydia hos lægen?

Det er almindeligvis gratis, da der i Danmark er generelt tilskud til Azithromycin. Anvender du en af de mange klinikker/tilbud for unge, som du kan læse om her på siden, kan du blive bedt om at skulle betale for din behandling selv.

 

Anonym behandling med afhentning på apoteket? Kan det lade sig gøre?

Ja! Hvis du bor i eller kan komme til Taastrup Apotek, så læs mere her.

Kort fortalt så er det blot at lave en bestilling hos online apoteket Treated.com Danmark som normalt, og så hente produktet når det passer dig.