Bliv testet for klamydia hos egen læge

Har du ikke mulighed for at besøge en af de mange klinikker du kan finde her hos Klamydia.info, så har du naturligvis altid mulighed for at gå til egen læge. De mest almindelige behandlinger, såsom f.eks. klamydia kan lægen selv diagnosticere og behandle. Det er ikke sikkert din læge vil være i stand til at teste for HIV og syfilis. Visse infektioner kan være så alvorlige eller have symptomer som gør de skal undersøges nærmere, dette kan f.eks. ske hvis infektionen har spredt til bitestiklerne eller æggelederen.

Laboratorieprøve med klamydiatest i petriskål

Tag en hjemmetest for klamydia

Som alternativ til de mange fysiske muligheder, er det for nogen et bedre valgt at tage en hjemmetest.

Du kan lære mere om hvordan du tager en test for klamydia derhjemme her.

Er din hjemmetest positiv (hvor den viser at du har klamydia), er det vigtigt at modtage behandling for klamydia. Denne kan enten bestilles online (læs mere herunder) eller ved at henvende dig til din nærmeste klinik for kønssygdomme.

 

Bestil behandling for klamydia online

Har du slet ikke brug for at blive testet, men ved du har klamydia og skal blot have fundet den letteste behandlingsform, kan der være hjælp at hente online. Vi holder løbende vores lister opdateret og du kan lære meget mere om at finde klamydiabehandling online her.