Som en af de få ikke-statslige organisationer driver Sex & Samfund de grundlæggende services forbundet en klinik for kønssygdomme. Her testes bl.a. for klamydia, men også andre kønssygdomme. Bemærk at der IKKE testes for HIV og syfilis, da disse kræver en blodprøve.

 

Præventionsklinikkens åbningstider

Du skal bestille tid før du kan blive tilset hos Præventionsklinikken. Dette gøres på telefon 33 13 91 13 mandag, tirsdag og torsdag mellem 15:15 og 16:15. Klinikken har åbent samme dage i tidsrummet 16:00 til 19:00, hvor du vil blive tilset, såfremt du har fået tildelt en tid.

 

Kontakt Præventionsklinikken

Klinikken kan som nævnt kontaktes på telefon 33 13 91 13, i klinikkens åbningstid som er mandag, tirsdag og torsdag mellem 15:15 og 16:15.

 

Find vej til Sex & Samfunds Præventionsklinik

Selvom klinikken ligger på Lergravsvej, så er det lettere at tage Metro til Øresund St. og gå derfra. Er du med bus er dine bedste muligheder 77 og 78 – stig af på Lergravsvej.

Præventionsklikken
Lergravsvej 57, 2. sal
2300 København S

Hvem er personalet på Præventionsklinikken?

Fagpersonerne du vil møde på Sex & Samfunds Præventionsklinik er sygerplejersker og speciallæger, ligesom dem du ville møde på et almindeligt hospital.

 

Koster det noget at få behandling hos Præventionsklinikken?

Ja. Undersøgelse og rådgivning er gratis, men behandling skal du selv betale for, uanset om du kommer der for at komme din klamydia til livs eller skal bruge nogen af deres andre services.