Taastrup er helt unik her hos Klamydia.info, da du udover at have forholdsvis let adgang til flere klinikker (se bliv testet for kønssygdomme i Region Hovedstaden) også kan afhente behandling direkte på apoteket. Vil du testes, så tryk på ovenstående link, men skal du blot have hurtig behandling i Taastrup, så læs med her:

Treated.com Danmark (vores foretrukne online apotek) tilbyder en let online konsultation, hvor du blot skal udfylde en kort sundhedsundersøgelse. Typisk er der ingen problemer i at tilbyde behandling, så længe dine symptomer er klare og/eller du har modtaget et positivt test-resultat.

Bestil behandling for klamydia online her

 

Spar 150,- i forsendelse ved at hente medicinen selv

I sundhedsundersøgelsen skal du i spørgsmål 13 skrive “Afhentning fra Taastrup Apotek”.

Når du kommer til betalingssiden, er det vigtigt at du vælger “Kortbetaling” (du kan betale med VISA og MasterCard) og herefter vælger “Afhent fra vores apotek i Storbritannien”. MEN, nu tænker du sikkert at det er et mærkeligt valg, for pakken skal jo afhentes i Taastrup. Det virker og hvis du er i tvivl, så tag kontakt til Treated.com’s kundeservice for at få det bekræftet.

Herfra er det blot at vente på at en af lægerne hos Treated.com Danmark gennemgår din ordre. Indenfor åbningstiden (hverdage 10:00-18:00) tager det typisk 30-60 minutter fra du bestiller til lægen gennemgår din ordre. Hvis der er spørgsmål i forhold til noget kontakter kundeservice dig.

BEMÆRK: Denne service er IKKE tilgængelig for hele Treateds sortiment. Det gælder kun udvalgte produkter, som kan leveres fra Taastrup Apotek. Ønsker du et andet lægemiddel til afhentning, så kontakt kundeservice først, for at spørge om det kan lade sig gøre.

Se produkt og kontakt kundeservice her

 

Sådan henter du klamydiabehandlingen

Efter at have modtaget besked fra Treated.com Danmark om at din ordre er sendt videre til apoteket er pakken klar til afhentning ca. 5 minutter senere.

Alt du skal medbringe er dit ordrenummer og ID/legitimation (f.eks. pas, kørekort eller sygesikringsbevis) og henvende dig til apotekeren som sædvanligt.

Bestil behandling for klamydia online her

 

Find vej til Taastrup Apotek

Taastrup Apotek
Taastrup Hovedgade 60
2630 Taastrup

 

Er jeg stadig anonym, selvom jeg henter på apoteket?

Det kommer lidt an på hvad du tænker med anonym, så for lige at ridse det op:

  • Bestillinger hos Treated.com fremgår IKKE af din journal på borger.dk/sundhed.dk
  • Der videresendes IKKE oplysninger til det danske sundhedssystem.
  • Din egen læge orienteres IKKE om din bestilling.
  • Du skal IKKE oplyse CPR-nummer.
  • Du SKAL oplyse fuldt navn og adresse til Treated.com. Disse oplysninger sendes videre til apoteket.

Bestil behandling for klamydia online her