På Odense Universitetshospital lige i midten af Fyn er det muligt at blive testet for klamydia og mange andre kønssygdomme (dem alle sammen). Klinikken er den tredjebedste i Danmark i forhold til åbningstider, men kan desværre for regionens borgere være meget langt væk, da Odense for vestjyderne ikke ligefrem er tæt på. Disse patienter kan med fordel søge mod Århus.

 

Åbningstider på klinikken for sexsygdomme

Offentligheden kan henvende sig hos klinikken mellem 8:00 og 10:00 på alle hverdage – det er ikke nødvendigt at bestille tid. På tirsdage er der desuden åbent om eftermiddagen mellem 14:00 og 16:00.

Klinikken kan kontaktes på telefon 65 41 27 05 mandag til fredag fra 8:00 til 15:00.

 

Find vej til Ambulatorium for hud- og kønssygdomme

Her kan du se præcist hvor på Google Street View at du skal gå hen for at finde vej til klinikken. Den er placeret ved indgang 142. På Streetview herunder kan du se cykelparkeringen umiddelbart før indgangen. Herfra er der skilte hele vejen og det skulle være lige til at finde.

 

Ambulatorium for hud- og kønssygdomme adresse

I – Ambulatorium
Indgang 141 og 142, stuen
Søndre Blvd. 29
5000 Odense C

For vejledning om hvorledes du finder vej til klinikken, se vores svar ovenfor med henvisning til Google Street View.

 

Skal jeg bestille tid hos klinikken?

Nej, du møder bare op og vil derefter blive testet for klamydia så snart det er muligt. Bemærk at der kan forekomme længe ventetider på OUHs klinik for kønssygdomme da det også er klinik for hudsygdomme og disse patienter vil i mange tilfælde prioriteres højere end test for kønssygdomme.

 


Kilder

OUHs hjemmeside