Hvad er Klamydia.info?

Vi havde svært ved at finde information om hvor man kunne blive testet for kønssygdomme og tænkte at det ikke kunne passe at det skulle være så svært eller at informationen skulle være så dårlig. Så efter at have indsamlet en stor mængde information, egentlig til eget forbrug, tænkte vi at vi lige så godt kunne lave en hjemmeside så alle andre også kunne have glæde af det.

Det kan godt være at der kommer reklamer eller en eller anden form for indtjening på siden senere, så det kan betale for domæne og hosting. Lige nu er det hele for vores regning (så nyd det).

Opdatering: Så har vi fundet en partner, men ikke hvem som helst. Hos Kondomaten kan du bestille både kondomer og hjemmetest for klamydia – altså det helt perfekte sted at henvise til for os. Før du køber kan du eventuelt læse mere om hjemmetesten eller få en forståelse for hvorfor kondomer er så vigtige.

Vi vil fra forfatternes side gerne give et shout-out til herpesinfo.dk, som til dels har været inspiration for projektet her. Klamydia.info er på ingen måde forbundet med herpesinfo.dk, men deler formål i form af et ønske om at sprede information om kønssygdomme. Har du herpes eller er nysgerrig omkring det, så tag endelig et kig forbi.

 

Hvem er “vi”? – folkene bag klamydia.info

“Vi” ønsker indtil videre at være anonyme. Det kan godt være at det ændrer sig i fremtiden.

 

Er det i skriver sandt?

Vi har gjort vores bedste, det vil vi gerne love. Informationen her på siden skulle meget gerne være helt up-to-date. Vi har forsøgt at dække så mange forskellige aspekter omkring klamydia, lige fra symptomer til test og behandling. Er der noget som helst du gerne vil vide, som er relevant for klamydia, test for klamydia eller behandling af klamydia som vi ikke har dækket på siden allerede, så send os en DM på Twitter.

Vores fokus hele vejen igennem har været forebyggelse og at opfordre vores besøgende til at blive testet, så de kan få behandling (ligesom os) og så lære ikke at være forsigtige, men at tænke sig om. Det ER let at undgå klamydia, bare man tænker sig lidt om.

Derudover må du meget gerne råbe højt hvis noget af informationen om den enkelte klinik er forkert, så retter vi naturligvis til.

 

Kommer der mere information senere?

Projektet har indtil videre mere end udfyldt sin opgave for folkene bag det, så det er ikke sikkert at der kommer mere. Vi har planer om at holde siden opdateret løbende, men ingen konkrete planer om at udvide med yderligere information – er der et eller andet du synes mangler, så skriv dog gerne til os på Twitter, det kan være at det er lige præcis det vi har brug for, for at få os til tasterne igen.

Det bedste du kan gøre for at støtte hjemmesiden lige nu er at stille spørgsmål – så vil vi gøre vores bedste for at svare på dem.

 

Jeg vil gerne i kontakt med Klamydia.info

Skriv til os på Twitter, vores handle er @klamydiainfo.

Vi vil specielt gerne høre jeres feedback på layout og hjemmesidens funktionalitet.

 

Privatlivs- og cookiepolitik for Klamydia.info

Da målet med projektet her at lære mere om WordPress, Google Analytics og meget mere så bruger vi cookies. Det er små bidder af data, som hjælper os med at finde ud af hvordan du bruger siden, det gør at vi kan se hvilket indhold som er mest populært og optimere derefter.

Derudover opbevarer vi ikke information om dig.