Grundet antallet og variationen af de spørgsmål vi har modtaget, har vi delt vores svar op i korte og lange svar. De korte svar kan ses på siden her, mens de lidt længere svar har fået en side for sig selv. En række af de korte svar vil ligeledes henvise til sider hvor du kan læse mere om de enkelte emner. Du vil ligeledes finde at en lang række af dine spørgsmål vil være besvaret på vores sider om klamydia.

En god måde at få svar på stort set alle dine spørgsmål er at gennemlæse siden fra symptomer, til behandling, komplikationer og forebyggelse. Brug menuen i toppen til at vælge det emne du vil lære mere om.

 

Oversigt over vores klamydia-FAQ

 

Kan jeg få klamydia i en sauna, hvis jeg sidder samme sted som en der har det?

Nej det kan ikke lade sig gøre at få en kønssygdom ved at sætte sig det samme sted, som en anden person, med en kønssygdom, har sat. Heller ikke i en sauna.

Læs mere her.

 

Hvor kan jeg blive testet for klamydia?

At svare på spørgsmålet her, er hele formålet klamydia.info. Brug menuen i toppen til at vælge Region og derefter kommune, så kan du se dine muligheder for at blive testet for klamydia.

Vores mest besøgte sider er:

  1. Venereaklinikken (København NV)
  2. Klinikken for kønssygdomme i Odense
  3. Marselisborg Hospital (Aarhus)

 

Kan man købe behandling for klamydia online?

Ja. Vi har gennemgået emnet i dybden, men du kan også gå direkte til en side hvor du kan købe klamydia behandling online.

 


Se også

Statens Serum Institut har en meget fin side med masser af informationer om infektionen med chlamydia trachomatis.

Blogindlæg hos Treated.com Danmark om at mindske risikoen for klamydia.

 


Kan jeg få svar på mit spørgsmål om klamydia?

Har vi ikke et svar på dit spørgsmål om klamydia? Så skriv til os på Twitter – så vender vi tilbage med et og får det smidt på siden her. Du skal være velkommen til sende en DM også.